INTERIOR ART

Buiten zijn handgeschilderde Reflected Art schilderijen en realistische potloodtekeningen biedt Ton u nog een spectaculaire stijl, INTERIOR ART!

Deze unieke schilderijen met als basis fotografie en samengesteld door diverse lagen met handgemaakte structuren zijn in vele vormgevingen te realiseren. In samenspraak met de klant wordt de juiste touch gegeven aan uw interieur in kleur en formaat. Mede door zijn ervaring in zowel schilderkunst, binnenhuisarchitectuur en vormgeving zorgt Ton voor de blikvanger die u nog miste.

KUNSTHUIS 22, de studio van Ton is de thuisbasis waar de kunstwerken tot leven komen. Zijn woonstudio, beter gezegd laboratorium is de inspiratietuin waaruit deze kunstwerken zijn ontstaan.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van recente ontwerpen, bij uw ontwerp/opdracht wordt het beeld opnieuw opgebouwd uit verschillende lagen, samengevoegd en op een hoogwaardige wijze gedrukt op een U.V. bestendige en watervaste ondergrond, hierdoor is ieder werk uniek in afwerking. Wilt u een ontwerp laten maken aan de hand van een beeld dat uzelf aanleverd? Ton bekijkt dan of dit mogelijk is en in het concept van zijn interior art past.

Deze beelden geven u een impressie van wat een INTERIOR ARTWORK kan doen voor uw interieur. Wat dacht u van een XXL doek van 150cm x 200cm 4,5 dikte of nog een maatje groter? Maar ook in een kleiner formaat of in een serie werken trekken deze kunstwerken meteen de aandacht in uw woonkamer, in een stijlvolle massief houten mat zwarte baklijst* bijvoorbeeld.

Voor een prijsindicatie neemt u contact op met Ton via: tonvanherwaarde@gmail.com

 

 

 

Voor een prijsindicatie van een INTERIOR ART kunstwerk neemt u contact op met Ton via: tonvanherwaarde@gmail.com

 

VOLG TON OOK OP INSTAGRAM EN ONDEK ZIJN LAATSTE WERKEN. (KLIK HIER)